بسم الله الرحمن الرحیم

نشست تخصصی تبیین اجمالی نظریه تَعَرُّف روز شنبه مورخ ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ در شهر قم برگزار گردید.

به گزارش

پایگاه اطلاع رسانی نقشه راه مباحثات این نشست شامل سه بخش اصلی بود. در بخش اول این نشست به صورت اجمالی شکست برنامه های توسعه در سطح ملی -خصوصا ناکارآمدی برنامه های توسعه کشور از سال ۱۳۲۷ هجری شمسی تاکنون- و شکست برنامه های جهانی توسعه در کاهش فاصله طبقاتی و تقویت خانواده؛ به عنوان دلیل  عقلی پرداختن به محاسبات جدید الگوی پیشرفت اسلامی معرفی شد.

در بخش دوم مباحثات این نشست، تجربه های متراکم محرومیت زدائی در قالب فعالیت های جهاد سازندگی، کمیته امداد، سازمان بهزیستی، اردوهای جهادی، قرارگاه پیشرفت و آبادانی و. مورد بررسی اجمالی قرار گرفت و استفاده از تعاریف پوزیتویستی و بخشی در این مراکز به عنوان عامل زمینه ساز چالش و کاهش کارآمدی معرفی گردید. 

بخش سوم مباحثات این نشست تخصصی به تبیین ساختار سه گانه نظریه تَعَرُّف اختصاص داشت. بخش پژوهش نظریه تَعَرُّف "تنظیم صحیح روابط انسانی" در حوزه های مختلف را مسیر صحیح رفع محرومیت برای همه انسانها می داند. دستیابی به این تعریف برای محرومیت زدائی مسیری فقهی و استظهاری -مبتنی بر قواعد فقه البیان- دارد. همچنین در بخش پرورش نظریه تَعَرُّف، تعریفِ این نظریه از محرومیت زدائی با تعاریف دیگر نظریات از مسئله محرومیت، مقایسه می شود. در فرآیند نظام مقایسه، فرصت بی بدیل قضاوت افکار مردم، نخبگان و مسئولین از تعریف نظریه تَعَرُّف و سایر نظریات از مسئله محرومیت فراهم می آید. بخش پردازش نظریه تَعَرُّف هم به تعریف اقدامات اساسی و طرح های رافع محرومیت در حوزه های کالبدی -مانند طراحی دار واسعه- و حوزه های تفریحی - مانند راه اندازی سبق و رمایه- و. اختصاص دارد.


شایان ذکر است که نظریه تَعَرُّف و سایر نظریات بخشی مطرح در

نقشه الگوی پیشرفت اسلامی بر اساس چارچوب تدوینی الگوی ساخت در سه بخش پژوهش، پرورش و پردازش بیان می شوند و استنباط این نظریات از منبعِ آیات و روایات بر اساس اصول ۹ گانه فقه البیان انجام می شود. انتهای پیام 



مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها